Besplatna zamjena akumulatora na svim automobilima

Prije zamjene akumulatora, ispitati ćemo trenutno stanje akumulatora te provjeriti opće stanje alternatora, tj. generatora koji puni akumulator u vozilu. Na taj način ćete se uvjeriti da li vašem automobilu zaista treba novi akumulatora ili je ustvari kvar na alternatoru, što nije rijetkost.

Zamjena akumulatora

U ponudi imamo akumulatore razne snage od 45Ah do 120 Ah, različitih proizvođača kao što su: Varta, Bosch, Topla i ostali. Besplatna zamjena vrijedi samo uz kupovinu akumulatora u Autoservisu Trnjanska.

Potrebno je zamijeniti Vaš akumulator? Mi ćemo vam to odraditi BESPLATNO!

Radno vrijeme autoservisa:

pon-pet: 08-16 sati

subota: 08-14 sati

Trnjanska cesta 90, Zagreb

Tel: 01/4852-571

Autoservis

Ukoliko se odlučite sami promijeniti akumulator, pratite ove smjernice:

– Ugasite motor u svom automobilu i otvoriti haubu ili locirajte akumulator na drugim mjestima
– Spojite dodatno napajanje na električnu instalaciju vozila kako se računala u automobilu ne bi resetirala i kako ne bi morali upisivati kod u radio uređaj, ukoliko ga ima
– Odspojite kleme sa akumulatora, počevši od crne žice “- pol”
– Izvadite akumulator, prije vađenja akumulatora potrebno je obaviti pripremne radnje oslobađanja akumulatora, u većini slučajeva se radi od 1 do 2 vijka/matice koje je potrebno odviti.
– Stavite novi akumulator i pričvrstite ga s vijcima/maticama koje ste netom odvili
– Spojite kleme na novi akumulator i provjerite da li je sve propisno pričvršćeno
-Vratite zaštitne plastike, ukoliko ih ima
– Upalite motor automobila

Autocentar Trnjanska, Cerno 1 d.o.o., ne odgovara za vaše vlastite postupke zamjene akumulatora, ukoliko ste se odlučili za vlastitu zamjenu akumulatora. Preporučamo da posao zamjene akumulatora prepustite stručnim osobama, kako ne bi došlo do većih kvarova.

Zamjena akumulatora se vrši kod svih automobila (Renault, Mercedes, BMW, Opel, Audi..) na približno isti način, ali je potrebno paziti na sitne detalje. Akumulator je u većine automobila pozicioniran ispod haube, dok je kod nekih automobila ispod suvozačevog sjedala, zadnje klupe ili čak u prtljažniku s desne strane.